fbpx

Hvilken betydning har mit community

Fællesskaber spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, og det er vigtigt for alle at være del af et positivt fællesskab. Grundet internettet er vi i stand til at oprette og deltage i fællesskaber med mennesker fra alle verdenshjørner.

Et online community. Hvad er fordelene?

Et stærkt brand community kan gavne virksomheder på en lang række forskellige måde, og det er derfor relevant for både store og små virksomheder at skabe et stærkt fællesskab. Formår du at bygge et stærkt community omkring dit brand, er det muligt, at folk vil føle sig mere knyttet til din forretning. Og her kommer brandloyalitet ind i billedet.

Et online community er nemmere at udvige. Og det kan nemmere konverteres til fysiske meetups, fokusgrupper, og når det kommer til brandloyalitet, så køber superfans gerne alle de nye produkter eller servicer, du introducerer.

Hvordan oprettes et meningsfuldt community

Forestil dig at du er den bedste vært dine kunder nogensinde har set inden for din specifikke niche – hvordan ville du som denne vært og som en god facilitator arbejde for dit community? Spørg dig selv, hvad din målkunde eller –bruger sætter pris på og hvordan, du kan hjælpe dem med at opnå dette.

Når du har fundet ud af det, står du med opskriften, som du kan bruge til at bygge et stærkt og inspirerende community.

Næste skridt for dig er at vælge hvor og hvordan du vil samle folk (dit fællesskab), og hvordan du som en virksomhed kan lette denne proces til fordel for dit community såvel som din langsigtede brandværdi.

Vi tilbyder en platform, som du kan bruge til at facilitere et godt community. Vores Rooms and Walls feature kan du bruge til at dele information og produktnyheder med dit community ligesom de er særdeles velegnede til at skabe en platform til videndeling.

Den styrke, der ligger i et stærkt community, enten skaber eller ødelægger en virksomhed – er du klar til at investere i folk gennem teknologi? Kontakt os her (indsæt link).

Get the help you need,

every step of the way