fbpx

Hvorfor oprette digitale produkter?

Vi lever i det, vi kalder informationsalderen (eller den digitale alder), som kendetegnes ved skiftet fra industriel produktion til en økonomi baseret på information og computerisering. Det har betydet, at vi er i stand til at lære og udvikle nye færdigheder på alle tider af døgnet, lige meget hvor vi er.

Sagt på en anden måde: hvad enten du er en ny virksomhed, eller du har brug for en ny indtægtskilde, så har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu til at oprette dit eget digitale produkt.

Fordelene ved online salg og skalering

Ethvert produkt eller service som ikke er fastgjort af specifikke fysiske rammer kan i reglen omdannes til et online produkt. Fordelen ved online produkter er, at du opfinder dem nu og kan sælge dem resten af livet. Samtidig drager du fordel af en uendelig lagerbeholdning, og dine opbevaringsomkostninger vil som regel være minimale.

Når du har valgt det produkt eller den service, du vil udbyde digitalt, skal du finde den platform, der skal udbyde dit indhold. Herefter skal du oprette det indhold, som dit produkt eller services udgøres af.

Hvordan opretter du et online produkt?

Hvordan opretter du et online produkt?

Før vi giver dig alle vores tips og tricks til hvordan du opretter dit eget digitale produkt, skal du beslutte hvordan du vil offentliggøre din ekspertise for verdenen. I bund og grund er der tre muligheder:

Get the help you need,

every step of the way